Продукти :: Ферменти
Ферменти (ензими) – біологічні каталізатори білкової природи, здатні у тисячі разів прискорювати хімічні реакції, які відбуваються у тваринному та рослинному світі. У сучасному світі швидкий розвиток біотехнології, наукові відкриття в галузі ензимології зробили ферментні препарати одними із найактивніших учасників багатьох харчових технологій. Виробництво соків, сироваріння, виробництво кисломолочних продуктів, ковбасних виробів, випікання хліба, пивоваріння – всі ці технологічні процеси харчової промисловості відбуваються з використанням ферментів, які дозволяють значно прискорити технологічні процеси, підвищити ефективність переробки сировини, збільшити вихід готової продукції та поліпшити її якість.
Компанія Basic Ingredients представляє на українському ринку ферментні препарати світового лідера у біотехнологічних рішеннях, данської компанії Novozymes
Назва | Артикул | Галузь використання | Призначення |
---|---|---|---|
Amylase | AG XXL/300L | Сокова | Фермент для розщеплення крохмалю в фруктових соках після видалення аромату або пастеризації. |
Pectinex | Yield Mash Extra/Ultra Mash | Сокова | Використовується у виробництві соку та сокового концентрату з яблук та груш для розщеплення пектину при обробці мезги та збільшення виходу соку та сухих віджимок. |
Pectinex | XXL/Ultra Clear | Сокова | Висококонцентрований препарат використовується для розщеплення пектину при обробці соку після віджиму/декантації або після видалення аромату. |
Pectinex | Ultra Color | Сокова | Нове покоління пектиназ для обробки (затирання) ягід та винограду при виробництві соків. |
Pectinex | Ultra AFP | Сокова | Нове покоління пектиназ для вторинної обробки сусла та для очистки ультра фільтруючих мембран від решток мезги. |
Lactozym | Pure | Молочна | Фермент використовується для контрольованого гідролізу лактози у суміш глюкози та галактози. |