Виноробство :: Препарати для стабілізації
Препарати для стабілізації дозволяють зберегти як прозорість, так і мікробіологічну стабільність сусла і вина після закінчення бродіння.
Червоні вина
Загальна стабілізація | Стабілізація тартратів | Мікробіологічна стабілізація | Зниження вмісту бурштинової кислоти | Усунення небажаних запахів | |
---|---|---|---|---|---|
Камідь Ламот-Абіє Gomme LA |
○ ○ ○ | ||||
Камідь стандартна Gomme Standard |
○ ○ ○ | ||||
Віногом Vinogom |
○ | ○ ○ ○ | |||
Ексельгом Excelgom |
○ | ○ ○ ○ | |||
Антітартр 40 Antitartre 40 |
○ ○ ○ | ||||
Антітартр 36 Antitartre 36 |
○ ○ ○ | ||||
Бітартрат калію (винний камінь) |
○ ○ ○ | ||||
Коефф 2 та 5 г Coeff 2 et 5g |
○ ○ ○ | ||||
Сульфізол Sulfisol 6%, 8%, 10%, 15%, 18% |
○ ○ ○ | ||||
Сорбазол Sorbasol |
○ ○ ○ | ||||
Жеоспрів Geospriv |
○ ○ ○ |
Білі та рожеві вина
Загальна стабілізація | Стабілізація тартратів | Мікробіологічна стабілізація | Зниження вмісту бурштинової кислоти | Корекція кольору | Усунення небажаних запахів | |
---|---|---|---|---|---|---|
Камідь Ламот-Абіє Gomme LA |
○ ○ ○ | |||||
Камідь стандартна Gomme Standard |
○ ○ ○ | |||||
Віногом Vinogom |
○ | ○ ○ ○ | ||||
Ексельгом Excelgom |
○ | ○ ○ ○ | ||||
Винопротект Vinoprotect |
○ ○ ○ | |||||
Антітартр 40 Antitartre 40 |
○ ○ ○ | |||||
Антітартр 36 Antitartre 36 |
○ ○ ○ | |||||
Бітартрат калію (винний камінь) |
○ ○ ○ | |||||
Коефф 2 та 5 г Coeff 2 et 5g |
○ ○ ○ | |||||
Сульфізол Sulfisol 6%, 8%, 10%, 15%, 18% |
○ ○ ○ | |||||
Сорбазол Sorbasol |
○ ○ ○ | |||||
Жеоспрів Geospriv |
○ ○ ○ | |||||
Порошкове активоване вугілля Супер Ультоз ТС Сharbon Super Ultose TS |
○ ○ ○ Білі вина |