Виноробство :: Препарати для стабілізації

Препарати для стабілізації дозволяють зберегти як прозорість, так і мікробіологічну стабільність сусла і вина після закінчення бродіння.

Червоні вина

Загальна стабілізація Стабілізація тартратів Мікробіологічна стабілізація Зниження вмісту бурштинової кислоти Усунення небажаних запахів
Камідь Ламот-Абіє
Gomme LA
○ ○ ○
Камідь стандартна
Gomme Standard
○ ○ ○
Віногом
Vinogom
○ ○ ○
Ексельгом
Excelgom
○ ○ ○
Антітартр 40
Antitartre 40
○ ○ ○
Антітартр 36
Antitartre 36
○ ○ ○
Бітартрат калію
(винний камінь)
○ ○ ○
Коефф 2 та 5 г
Coeff 2 et 5g
○ ○ ○
Сульфізол
Sulfisol
6%, 8%, 10%, 15%, 18%
○ ○ ○
Сорбазол
Sorbasol
○ ○ ○
Жеоспрів
Geospriv
○ ○ ○

Білі та рожеві вина

Загальна стабілізація Стабілізація тартратів Мікробіологічна стабілізація Зниження вмісту бурштинової кислоти Корекція кольору Усунення небажаних запахів
Камідь Ламот-Абіє
Gomme LA
○ ○ ○
Камідь стандартна
Gomme Standard
○ ○ ○
Віногом
Vinogom
○ ○ ○
Ексельгом
Excelgom
○ ○ ○
Винопротект
Vinoprotect
○ ○ ○
Антітартр 40
Antitartre 40
○ ○ ○
Антітартр 36
Antitartre 36
○ ○ ○
Бітартрат калію
(винний камінь)
○ ○ ○
Коефф 2 та 5 г
Coeff 2 et 5g
○ ○ ○
Сульфізол
Sulfisol
6%, 8%, 10%, 15%, 18%
○ ○ ○
Сорбазол
Sorbasol
○ ○ ○
Жеоспрів
Geospriv
○ ○ ○
Порошкове активоване вугілля
Супер Ультоз ТС
Сharbon Super Ultose TS
○ ○ ○
Білі вина