Виноробство :: Продукція із дубової деревини

Тріска (чіпси) і гранули

Продукція Застосування у виноробстві Стадія застосування та тривалість контакту Наявність та ступінь термообробки
Дубова тріска (чіпси)
Французький та американський дуб
Надає вину дубовий аромат, від тонкого до інтенсивного. Підсилює повний смак, відповідно до ступеню обжарки деревини. Під час витримки вина або в період малолактичного бродіння.
Тривалість контакту: 4-8 тижнів
Можливе використання під час спиртового бродіння.
Тривалість контакту: 2-4 тижні
Французький дуб:
необжарена, обжарена деревина (обжарка легка, середня та середня +) Американський дуб:
обжарена деревина, (обжарка середня та середня +)
Дубові гранули
Французький та американський дуб
Підсилює ароматичний характер та повний смак білих, рожевих та червоних вин. Покращує стабілізацію кольору у червоних вин. В процесі подрібнення або під час переливання у резервуар для спиртового бродіння.
Тривалість контакту: 1-2 тижні
Французький дуб:
необжарена, обжарена деревина (обжарка легка, середня та середня +) Американський дуб:
обжарена деревина, (обжарка середня та середня +)

Дубова клепка для резервуарів

Продукція Застосування у виноробстві Стадія застосування та тривалість контакту Наявність та ступінь термообробки
Клепка та мікро-клепка
Французький дуб
Надає смаку дубової бочки та складного аромату, відповідно до пропорції додавання. Поліпшує структуру вина та його складність. Під час витримки вина або в період малолактичного бродіння.
Тривалість контакту: 4-8 тижнів
Можливе використання під час спиртового бродіння.
Тривалість контакту: 4-8 місяців
Французький дуб:
обжарена деревина (обжарка середня та середня +)

Дубові вкладки

Продукція Застосування у виноробстві Стадія застосування та тривалість контакту Наявність та ступінь термообробки
Кульки з дубової деревини
Oak Inside
Французький та американський дуб
Підсилює аромат дубу у старих бочок або нейтральних дубових бочок.
Надає вину дубовий аромат, від тонкого до інтенсивного.
Підсилює повний смак, відповідно до ступеню обжарки деревини.
Під час витримки вина або в період малолактичного бродіння. Додається через отвір бочки. Тривалість контакту: 3-10 місяців Французький дуб:
обжарена деревина (обжарка середня та середня +) Американський дуб:
обжарена деревина (обжарка середня та середня +)
Вкладки з дубових брусків Stick Inside
Французький дуб
Підсилює аромат дубу у старих бочок або нейтральних дубових бочок.
Надає вину дубовий аромат, від тонкого до інтенсивного.
Підсилює повний смак, відповідно до ступеню обжарки деревини.
Під час витримки вина або в період малолактичного бродіння. Додається через отвір бочки. Тривалість контакту: 4-10 місяців Французький дуб:
обжарена деревина (обжарка середня та середня +)