Виноробство :: Продукція із дубової деревини
Тріска (чіпси) і гранули
Продукція | Застосування у виноробстві | Стадія застосування та тривалість контакту | Наявність та ступінь термообробки |
---|---|---|---|
Дубова тріска (чіпси) Французький та американський дуб |
Надає вину дубовий аромат, від тонкого до інтенсивного. Підсилює повний смак, відповідно до ступеню обжарки деревини. | Під час витримки вина або в період малолактичного бродіння. Тривалість контакту: 4-8 тижнів Можливе використання під час спиртового бродіння. Тривалість контакту: 2-4 тижні |
Французький дуб: необжарена, обжарена деревина (обжарка легка, середня та середня +) Американський дуб: обжарена деревина, (обжарка середня та середня +) |
Дубові гранули Французький та американський дуб |
Підсилює ароматичний характер та повний смак білих, рожевих та червоних вин. Покращує стабілізацію кольору у червоних вин. | В процесі подрібнення або під час переливання у резервуар для спиртового бродіння. Тривалість контакту: 1-2 тижні |
Французький дуб: необжарена, обжарена деревина (обжарка легка, середня та середня +) Американський дуб: обжарена деревина, (обжарка середня та середня +) |
Дубова клепка для резервуарів
Продукція | Застосування у виноробстві | Стадія застосування та тривалість контакту | Наявність та ступінь термообробки |
---|---|---|---|
Клепка та мікро-клепка Французький дуб |
Надає смаку дубової бочки та складного аромату, відповідно до пропорції додавання. Поліпшує структуру вина та його складність. | Під час витримки вина або в період малолактичного бродіння. Тривалість контакту: 4-8 тижнів Можливе використання під час спиртового бродіння. Тривалість контакту: 4-8 місяців |
Французький дуб: обжарена деревина (обжарка середня та середня +) |
Дубові вкладки
Продукція | Застосування у виноробстві | Стадія застосування та тривалість контакту | Наявність та ступінь термообробки |
---|---|---|---|
Кульки з дубової деревини Oak Inside Французький та американський дуб |
Підсилює аромат дубу у старих бочок або нейтральних дубових бочок. Надає вину дубовий аромат, від тонкого до інтенсивного. Підсилює повний смак, відповідно до ступеню обжарки деревини. |
Під час витримки вина або в період малолактичного бродіння. Додається через отвір бочки. Тривалість контакту: 3-10 місяців | Французький дуб: обжарена деревина (обжарка середня та середня +) Американський дуб: обжарена деревина (обжарка середня та середня +) |
Вкладки з дубових брусків Stick Inside Французький дуб |
Підсилює аромат дубу у старих бочок або нейтральних дубових бочок. Надає вину дубовий аромат, від тонкого до інтенсивного. Підсилює повний смак, відповідно до ступеню обжарки деревини. |
Під час витримки вина або в період малолактичного бродіння. Додається через отвір бочки. Тривалість контакту: 4-10 місяців | Французький дуб: обжарена деревина (обжарка середня та середня +) |