Виноробство :: Продукти автолізу дріжджів

Завдяки результатам наукових досліджень, присвячених продуктам автолізу дріжджів, а також внутрішньому контрольованому виробництву, компанія Lamothe-Abiet пропонує широку гаму натуральних препаратів для виноробства.

Препарати для вініфікації

Препарат Склад Тип вина Застосування у виноробстві Порядок Дозування
Натюр’Софт
Natur’Soft®
Натурально багаті на полісахариди сухі дріжджі Червоні вина Вивільняють та зберігають фруктові аромати, маскують рослинні запахи, надають округлість та стабілізують колір. Ввести препарат на початку спиртового бродіння після пониження щільності сусла прибл. на 30 одиниць. 50 – 400 ppm
Арома Протект
Aroma Protect
Інтерактивні дріжджі, натурально багаті на сірковмісні амінокислоти (цистеїн, N-ацетилцистеїн, глутатіон) Білі та рожеві вина Захищає аромат вина від впливу часу. Ввести препарат в кінці спиртового бродіння, при щільності сусла d=1000 50 – 400 ppm

Безалергенні оклеюючі речовини

Препарат Склад Тип вина Застосування у виноробстві Порядок Дозування
Натюр’Фін
Natur’Fine®
Стінки дріжджових клітин Червоні вина Надає м’якості та округлості, стабілізує колір, освітлює та покращує фільтрованість вина. При підготовці вин до розливу 50 – 400 ppm
Натюр’Фін
Престиж
Natur’Fine®
Prestige
Стінки дріжджових клітин Червоні, білі та рожеві вина Надає вину гладкості та округлості, стабілізує колір, освітлює та покращує фільтрованість вина. При підготовці вин до розливу 50 – 400 ppm
Полімікс Натюр’
Polymix Natur’
Полівінілполіпірролідон (ПВПП), бентоніт кальцію, стінки дріжджових клітин Червоні, білі та рожеві вина Профілактична та лікувальна обробка при окисленні сусла та вин. Покращує колір та смак білих та рожевих вин. Додавати в сусло, або в процесі бродіння, або при підготовці вин до розливу. 100 – 1000 ppm