Виноробство





Виноробство є як мистецтвом, так і наукою. Кожне вино має свій унікальний характер, який створюється під впливом таких факторів, як ґрунт, погода, геологія, сорт винограду та стиль виноробства. Багато різних стилів вина з'явилися в результаті різних методів виноградарства.
У той час, як вино залишається натуральним продуктом, технологічні інновації забезпечують кращу гігієну та контроль виробничого процесу, сприяючи виробництву вин до смаків сучасних споживачів. Сфера виготовлення вина знаходиться в постійному розвитку, адже смаки споживача вкрай мінливі і в даний час люди воліють зовсім інші вина, ніж десятиліття, а тим більше століття тому. Сьогодні в тренді більш легкі, витончені напої. Споживачі шукають більш високої якості продукції і в той час, коли загальне споживання вина падає, попит на високоякісні вина зростає. Винороби усього світу об'єднують тисячолітні традиції виноробства з інноваційними підходами та ідеями для задоволення споживчого попиту на високу якість продукції.
Використовуючи сучасний досвід та новітні технології виноробства, компанія Basic Ingredients має честь запропонувати Вам надійні, ефективні та фінансово життєздатні рішення від провідного світового виробника енологічних продуктів та матеріалів, французької компанії Lamothe-Abiet та найкращі ароми швейцарської компанії Firmenich.